storbloggarna??

     Publicerat: 2009-08-29 Kl: 19:29:00 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hur många av de stora bloggarna läser ni? jag har tyvärr allt för många av dom stora värdelösa bloggarna i min blogglista... och är inte stolt över att jag ger vissa av dem ett besök per dag.. eller iaf varannan... nu har det ju varit riktigt uppskruvat åxå, eftersom ju mer omtalade vissa är, desto fler besökare osv... tycker det är trist att idiot-bloggar med elaka blondiner som är medvetet elaka, är dom med mest besökare, tjänar mest pengar på sin blogg osv... trotts att det rör sej om 50-60.000 besökare som hatar så är det ändå en jäkla massa besökare. och snart är personerna så uppblåsta att dom spricker! egentligen borde alla bara sluta helt tvärt med att besöka vissa bloggar. det hade ju varit drömmen. men jag är inte bättre jag. man är nyfiken på vad för nytt idioti som dom hasplat ur sej. eller dom och dom...



tex:

kissie: den just nu mest omtalade bloggen. tackvare sin elaka attityd och skitsnack har hon mängder av besökare per dag. jag får riktiga obehagskänslor när jag är på hennes blogg. så egotrippad och hon redigerar alla bilder på sej själv, ljuger, överdriver, klankar ner på sina läsare (borde man inte som stor-bloggare vara tacksam över sina läsare?!?) hon är helt uppe i det blå och ser bara sej själv och ingen annan. även om det är en attityd hon använder i bloggen är det ju skrämmande att vilja framställa sej själv på det sättet tycker jag.

dessie: egentligen verkar hon vara en söt tjejj. blott 15år och en framgångsrik blogg. verkar komma av sej själv ibland med sin kaxiga attityd och då genomstrålar en söt liten tjejj, som dock tror att hon är aldeles för vuxen. när jag var 15år var jag inte ute på stan till 5 på morgonen, pratade om silikonbröst, läppförstoringar och satt och plutade framför camen som värsta utvikningstjejjen. men tack vare att hon är så ung kanske hon hinner komma ner på jorde i tid.

paow: verkar vara en jättesöt tjejj, men åxå lite väl "vuxen" för sin ringa ålder? har kommit ner på jorden verkar det som och jag tycker hon är en av få som förtjänar framgången. lycka till till henne :)

amandavardet: haha, ja henne har väl ingen missat? tackvare sina utvecklingstörda videoinlägg har hon blivit omtalad i flera stora bloggar, vilket gjorde henne till storbloggerska över en natt. pinsamt!



sedan har vi ju dom som är bra, på riktigt:

kenza: jordnära och riktigt framgångsrik tackvare sin blogg. har aldrig skrivit ett ont ord om någon, och ett stort bevis på att man kan bli något inom bloggvärlden utan att provocera och vara elak!

blondinbella: verkar vara en sjukt driftig tjejj, som mognat med åren? förtjänar sina läsare tycker jag.

stina-lee: all heder till hennes goa blogg! jordnära och superhärlig tjejj, hon borde vara större än samtliga av de ovanstående, men tyvärr får ju dom vettiga stå tillbaka för all annan skit.



så om ni har tråkigt, och vill plocka fram skäms-kudden, skratta lite, kanske bli en smula irriterade, så varsågoda, läs och inspireras av alla dumheter! :)


Postat av: emeliehjaertajonas

Visst gör det?! Inte klokt :)

2009-08-29 @ 20:49:32
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: