kurs och körlektion

     Publicerat: 2009-04-15 Kl: 20:28:32 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

okej... idag var det att gå upp i ottan och styra kosan mot märsta! ush vad jag hatar att trängas med vidriga männsikor på pendeln mitt i värsta rusningen alltså! men men det är ju straffet för att man valt bort att skaffa körtkort helt enkelt, då får man stå ut med människans vidriga existens. syftar på svettluktande männsikor, folk med för mycket parfym, folk som måste ÄTA och SLAFFSA mitt emot mej på tunnelbanan och lukta mat. ush. men men det är min lott som körkortslös and it is bara to hacka i sej det. nog om det.
hade stämmt träff med en sköterska från farstakliniken, som bor hos sina föräldrar i märsta nu under dessa kursdagarna, så att jag kunde åka med henne från märsta station till kursplejset i knivsta :) verkligen kanon.

när vi kom dit så tog vi lite lyxig och god frukost och sedan körde det igång. det var alltså anestesiologi steg 1. dagens föreläsningar handlade mest om det teoretiska runt omkring narkos, om hur cirkulationssystemet fungerar, hur djuret andas och vad. hur man läser av olika övervakningsutrustning osv. personligen tyckte jag det var FÖR mycket teori, jag vill ha praktik först, teori sedan, då tycker jag det är lättare att ta till mej. men men, det var intressant men stundtals hängde jag inte med alls i svängarna och det var jag inte ensam om.
den ena tjejjen brevid mej var ett praktexemplar av en liten viktigpetter :P hon var duktig, hade verkligen de teoretiska kunskaperna och var inte långsam med att svara på ALLA frågor innan nån annan hade chansen :P. så jag roade mej lite de gånger hon hade fel och blev generad, nått nöjje ska man väl ha.
imorgon ska vi gå igenom mer praktiskt hur man går tillväga när man söver osv, och olika smärtlindringar. och på fredag ska vi ut till nån klinik och intubera kadaver det låter ju extremt trevligt.

dock var det jäkligt god mat! fläskhare! ja! vad är det? fläskhare? jag haffade tag i hon som serverade och utbrast att jag äter inte hare!!! har ni nått annat? jag vill inte ha haaare! haha.. men det var fläsk, och delen hette hare, hur fan ska man veta det?

sedan hettsade jag från knivsta och till körskolan med andan i halsen till lektionen som jag tryckt in på kvällen idag eftersom jag fick sån sjuk ångest igår efter lektionen med nicole igår.
idag gick det riktigt bra. jag kör ju helt klart tusen ggr bättre med rolle och toyotan där jag känner mej hemma och säker, och känner att jag faktiskt inte är så himmla dålig! så vi har cirklat runt, mycket krokiga 70vägar idag, med skymmda kurvor, även körning där det bara är gångfart, och sedan motorvägen hem. fick åxå köra innre och yttre säkerhetskontroll, GUD vad omotiverat det är hehe men de e ju nått man helt enkelt måsta kunna vid uppkörningen.
är så jääääkla glad att jag tog denna lektionen, för nu känns allt mycket bättre igen och jag kan gå emot slutspurten på måndag dagen innan uppkörningen med en bra känsla istället för att känna mej värdelös. det är skönt för själen det...

frstn har pappa fått en sprillans ny bil idag, firma bil. woho, en ny fin volvo v70 :)

nu ska jag och markus äta, kebabtallrik, mm kanske inte det nyttigaste men fasen så gott!!

   

hejsålång!
Postat av: Frida

Låter som värsta trevliga dagen =)

2009-04-15 @ 22:32:01
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: