det var den dagen det

     Publicerat: 2009-04-28 Kl: 23:09:32 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

då var ytterligare en dag till ända. måste säga att dagen har gått väldigt fort.
efter att jag pallrade mej ur sängen i förmiddags, så tog jag och hundarna en (svettig) promenad till farsta. jag tog både jacka och tröjja, för det såg så kallt ut ute, men insåg snart att det var både varmt och kvavt... suck...
vi knallade iaf dit, och till posten för att hämta ut mitt körkort! jippi! äntligen har man det fiina rosa körkortet, helt otroligt egentligen! men jag ser verkligen helt förskräckt ut, det måste vara något det där med pass och körkortsfoton att man bara SKA se muppig ut alltså, och så får man stå ut med det i tio år tills man ska ta nytt haha trevligt. men förutsättningarna att se ut som en babe, är ju mycket minimala, med tanke på att man fotade sej precis innan teoriskrivingen, nervös, inte sovit, sätta sej i en sån automat och trycka på start å tre bilder tas "välj den som är bäst" ungefär (eller mer, välj den där du ser minst störd ut) :P haha. men mest ser jag konstig ut eftersom jag inte har glasögonen, som jag ju alltid har annars. men men det är iaf jag, och det är mitt körkooooort! :)



sedan åkte jag in till stan och mötte upp markus på t-centralen. vi köpte biljetter till boråsresan på fredag och sedan åt vi ett delicious meal på mc donalds! mumms.
efter det så begav jag mej till slussen och min buss till jobbet. då inträffade något som jag verkligen INTE kommer sakna när jag from måndag aldrig mer ska sätta foten på en bussjävel. stod där å väntade och väntade och bussen var sen för ovanligheten skull.. suck... not. iaf, när bussen väl kommer insladdandes så stannar den för långt bort, längre bort än vad busshållplatsen är, vilket då innebar att hela den jävla kön, på minst 50 pers, då blir omvänd, så dom längst bak ja dom kom plötsligt först jaaadå, och jag, som stått å väntat halva dagen hamnar typ sist! jävla skitbuss! jag blev sur och gick ur kön, jag vägrar knö i en äcklig buss, nästa buss kom ju efter 4 minuter så satte mej där istället, gott om plats, så kunde alla andra hettsiga stockholmare trycka ihop sej i den sena bussen med idiotbusschauffören. ÅH vad det ska bli skönt att åka bil i fortsättningen alltså.

Väl på jobbet var det kaos. karin och annika hade ju vart själva på morgonen och det hade ju varit alldeles för mycket att göra, såklart. det funkar verkligen inte att vara en för lite... så det var mest sura miner när ja kom, iaf karin, stressad och huvudet fullt,, då är inte toleransnivån så hög alltid, kan man ju förstå. iaf så lugnande det sej en liten stund på eftermiddagen så jag hoppas iaf dom hann ta ett andetag eller två.
jag hann beställa foder som tur var åxå... sedan har jag å fredrik ju vart ensamma på kvällen, jag är ju alltid ensam sköterska på kvällarna, och det va lungt förr, men nu börjar trycket bli förhögt även på kvällen, tur vi ska vara två sedan. det kom hur mycket drop-in-vaccinationer som helst, och man har en avlivning på ena rummet, röntgen på ett annat samtidigt som man kör blodprover och svarar i telefonen hehe. man vet att man lever :D
hade åxå en riktig praktidiot på telefonen idag. en som ville veta vart det fanns massör till hund, jag tippsade om hund och kattspecialisten på värmdö. och då ville han ha nummret dit. jag stod ju med hela kliniken full me folk å då ska han tjaffsa om hur dålig stil det är av mej att inte ha nummret framför mej till det stället eftersom dom åxå håller på med djur och vi borde sammarbeta. jag sa att dom har en veterinär där, en egen, så nej vi samarbetar inte, och ursäkta sa jag, att jag inte har telefonnummren till allt och alla här framför mej. gubbejävel. jag letade upp nummret på eniro åt fanskapet, och frågade åxå om det inte var nå mer nummer han tyckte att jag skulle fixa med när jag ändå höll på. då ansåg han att jag missuppfattat honom och önskade mej en trevlig kväll. missuppfattat? javisst.. speciellt eftersom han sa att det var jävligt dåligt av mej att inte ha de nummret, det ger er dåligt rykte. nåja, mycket plats för missuppfattning. sa åt han att va nöjd nu å sluta tjaffsa du har ju fått nummret va tacksam istället.
aja, det finns en idiot av varje i denna värld.

lille bamse har även på något vis på promenaden på min rast lyckars skära sej i örat :( såg bara hur han var blodig på kinden och såg sedan att han hade ett jack i örat som fullkommligt pumpade ut blod. stackars liten. vi lunkade hem till kliniken, och jag har tvättat och satte på en plåsterlapp. såfort han skakade så forsade det blod... hoppas det kommer läka fint, men ett liitet jack kommer han förmodligen alltid att ha. min lille mannelill!


ajja :'(


lagad :)

nu är jag iaf hemma efter en hektisk dag och nu ska jag sova. ka ju snart upp igen, å jobba. vanligtvis e ja ju ledig på onsdagar, men imårrn jobbar jag ju åt mari.
sv gott allihopa!
Postat av: Frida

aww. lilla bamse. =(

2009-04-29 @ 11:29:27
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: