n-e-r-v-ö-s

     Publicerat: 2009-04-20 Kl: 20:41:10 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

..är det enda som snurrar just nu. så jävla nervös inför uppköringen.
kom nyss hem från min körlektion, det var trevligt, men gjorde såklart alla småfel jag kunnde komma på... låg för lite åt höger vid högersväng, körde över med ena hjulparet i fel fil i rondellen, ett motorstopp för att ja la i 3an istället för 1an, aldrig lyckat... bytte så plikttroget fil på motorvägen, eller ja, vad jag trodde, att jag körde ur accerelationsfältet ut på körbanan så fint, men om jag bara inte hade haft hjärnsläpp så hade jag ju vetat att jag redan låg i en fil då accelerationsfältat, som inte är ett acc.fält blir en egen fil. ja fint gjort av mej.
ja vad lyckades jag med mer? backade runt hörn, det gick rätt bra, men jag backar helst med hjälp av sidospeglarna, men man ska ju kolla mest bakåt.. suck...varför kan man inte bara få göra det som man tycker e lättast?
sedan mååste jag sluta småbromsa när jag kör på huvudled och har vägar från höger... jag ska bara köra vidare, men ja blir jämt osäker på att folk verkligen inte ska köra rakt ut framför mej ...
ja så det känns ju toppen inför imorgon. ja gud ja kunde inte kännas bättre. urk varför började jag med körkortet ens? suck..
men rolle tyckte det var ett utmärkt genrep, att det var BRA att jag hade skavanker för det gör att jag tänker till imorgon, hoppas det ligger något i det.
nu ska jag faktiskt sova. så jag är så pigg det går imårrn. 07.10 står rolle på min parkeringsplats utanför mitt hus :P redo för mej att göra innre, yttre säkerhetskontroll plus att gå igenom motorn. hoho.
jaja
vi hörs imårrn. när jag meddelar hur det gått. förmodligen åt helvete. men då är det iaf över!
hej då.

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: