morning morning

     Publicerat: 2009-04-28 Kl: 10:51:28 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

vad skööönt med lite sovmorgon! de senaste månaderna har mina tisdag-sovmorgnar ätits upp av körlektioner, men eftersom det nu är en exakt vecka sedan jag tog mitt körkort innebär ju detta att jag inte har några körlektioner och jag får äntligen sooova! :)
men nu ska jag aldeles snart å upp, och bege mej mot farsta och hämta körkortet på posten. egentligen skulle jag och markus ätit lunch ihop idag i stan, men nu är det tyvärr rätt mulet så det får bli en annan dag helt enkelt. inte så mysigt att sitta i en park och käka när det inte är soligt.
ikväll ska jag jobba, antar att det blir full rulle, det var  helt fullbokat redan igår. annika lär ha en riktigt tuff dag, ensam idag till jag kommer, undrar om hon ens kommer hinna ta lunch, med tanke på alla operationer som var bokade på förmiddagen... nåja, allt löser sej, men vi båda är glada när denna veckan e över, helt klart. imorgon e jag egentligen ledig, men jag kommer jobba eftersom mari ju då har semester. så får jag ta ut den dagen som en kompdag en annan dag :)

nu ska jag pallra mej upp iaf, göra lite nytta i denna värld! ha en trevlig dag! hejsålålång!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: