i'm on the road!

     Publicerat: 2009-04-25 Kl: 13:57:09 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

ojojoj vad jag är stolt över mej själv! nu är jag hemma efter att ha kört runt 8-9 mil. vi ska bara grejja lite sedan ska vi vidare till willys i älvsjö och handla lite.
först hämtade vi bilen, en liten mörkblå golf, och det gick ganska bra redan från början, ett kärringstopp i första korsningen men sen så :P sedan tuffade vi hem, och preparerade bagaget med lakan så att hundarna kan åka med. det är ju förbud mot pälsdjur, men ja ehm. har iaf packat in det väl. sedan körde vi till vägverket, för jag skulle visa markus vartifrån jag började och slutade min uppkörning:P
sedan körde vi ut mot haninge, typ min uppkörningsrutt där jag kört många ggr, för det kändes tryggt att köra ny bil där jag iaf vet hur vägen ser ut. det gick jättebra alltihopa!
seeedan, styrde vi kosan mot mitt jobb, alltså gustavsberg! jag har ju åkt där flera ggr, men när man bara sitter med i en bil så är det inte alls samma sak som att köra själv. det gick riktigt smooth, men jag missade avfarten, "genvägen" till gustavsberg, eller såg den lite sent, så jag gjorde som man ska, och fortsatte rakt fram istället för att panik-köra-av på avfarten. då hamnade vi i vääärldens kö! typ alla stockholms sommargäster som skulle ut till stugorna på värmdö :S sån kö har jag ALDRIG kört i, men det gick bra, låg där och kröp, och sedan blev två körfält ett och man fick tilläpma den berömda kugghjulsprincipen, och det gjorde jag ju finfint!
vi svägnde in på jobbet och tog ut hundarna en liten promenad i skogen, och sedan körde vi vidare ut mot mölnvik till mc donalds. ok, det var kanske en lite väl stor utmaning haha det var suupermassa trafik och jag visste knappt hur jag skulle köra, men vi lyckades iaf komma till donken, in på parkeringen och parkera snyggt och prydligt :D
åt lite mat, och tog några djupa andetag, stolt som en tupp! hehehe.
lyckades backa ut från parkeringen och ut på vägen igen och hem! ja e impad över mej själv att det gått så bra!! nu är vi hemma och ska bara egentligen vila lite och sedan kör vi vidare, likabra att passa på nu att träna lite när man ändå har bilen :)

Postat av: Frida

Mästerföraren Sofia! =)

2009-04-25 @ 18:22:45
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: