hjärndöd

     Publicerat: 2009-04-16 Kl: 21:30:30 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

nu är jag hemma efter ytterligare en intensiv dag med maaassor av information på kursen. min hjärna är helt slut. idag handlade det, på förmiddagen, om narkosapparaten, rent tekniskt med slangar och ventiler, absorber osv, det där kan jag ändå ganska bra med repetition är ju alltid bra! hon som pratade om detta var jätte bra att lyssna på verkligen.
på eftermiddagen var det en man som föreläste, mycket om sedering, premedicinering, dvs smärtlindrning och lugnande osv före narkos.. det handlade åxå om sedering postop, och även om postopvård. dock var han en riktig torrboll att lyssna på och jag somnade fasen nästan till inemellan.. :S
våran kära viktigpetter från läckeby djursjukhus, som kag nämnde igår åxå, var på G även idag och stilade, det var dock väldigt roande för han som föreläste ignorerade henne totalt, alternativt "jahaja, så gör ni ja.." och fortsatte. haha, han kände nog av det alla andra åxå kände och valde väl att trycka tillbaka henne lite. shit fy för att jobba med en sådan människa...
hade turen och kunde åka hem med en tjejj som jobbar på södra djursjukhuset som bodde i älvsjö! underbart! det var kursmiddag på kvällen, det vat trevligt men man e så sjukt trött efter att ha suttit på föreläsning hela dagen.
imorgon ska vi till mälarens djurklinik och ha "kadaverövning" låter ju lockande för mina kräkreflexer. luktar det lik kommer jag inte kunna göra några övningar, för jag kan verkligen inte styra mina reflexer när det luktar bajs eller lik. sorry :S jag tycker inte alls lik är äckligt men mina kväljreflexer har börjat löpa amok och jag kväljer mej av att se en spottloska på marken, funderar ärligt på om jag måste söka hjälp på något vis!
jag orkar inte skriva så mycket mer, ska stupa i säng, ska upp vid 5.30 snåret, så bäst att sova!

hej hej!
Postat av: Frida

Shit. vilken dag. Men jag kan förstå ifall du kräks utav likdoften, det är ju ingen doft man är särskilt van vid direkt. (får man hoppas)

2009-04-17 @ 08:22:52
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: