god afton

     Publicerat: 2009-04-08 Kl: 23:20:21 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

Sitter och väntar på att min kära markus ska komma hem.. han har varit hos en kompis och kollat på hockey (vem fan bryr sej om hockey?!) ...
kollar lite på sex and the city som e på tv, är ett riktigt stort fan, och har sett alla säsonger ja jag vet inte huuuur många ggr, men nu var det ett tag sedan. kul att det är ett av mina favoritavsnitt, när miranda dejtar en man som skiter med öppen dörr haha, underbara serie.



Imorgon e de jobb såklart, men sedan är det leeedighet! mamma och pappa kommer på fredag <3 och stannar till söndag. sedan är det ju ledigt på måndag åxå. jobba kväll tisdag, och sedan ska jag på kurs tre dagar i knivsta, på en anestesiutbildning de ska bli jätteroligt! det är för att jag ska få en narkosutbildning "i ryggen" och kunna vara lite mer inne på operation framöver.

Sedan vill jag ägna en megatanke till underbara frida som e lite deppig, tänker på dej sötis! finns här om du behöver mej, det vet du! <3

nu ska jag borsta tänderna osv och sedan börja dra mej emot sängen, som förövrigt är nyvädrat, eller ja, sängkläderna då :)

hejhej!
Postat av: Frida

Tusen tack för omtanken <3

2009-04-09 @ 08:46:44
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: