en tugga bajs tack

     Publicerat: 2009-04-13 Kl: 13:41:04 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

idag började jag dagen med att försöka sova så länge det bara gick, lyckades fram till halv elva, sedan gick det inte mer. men skönt det iaf! var så sjukt trött i gårkväll att jag helt ärligt trodde att jag höll på att gå mot det eviga ljuset! men jag vaknade ju så det var falskt alarm. tur det.
sedan tog jag och markus en promenad med hundarna. vilket i sej hade kunnat vara trevligt..
OM BARA FOLK KUNDE SLUTA SKITA BAKOM BUSKAR I SKOGEN!!!!!!
alltså jag blir så jävla förbannad. vad är det som driver folk till att sätta sej och bajsa i skogen? som hundägare har man "plocka upp efter hunden" tungt hängande som ett jävla ok över sej vart man än går, men samma sak gäller visst inte skitnödiga vidriga männsikor, utan deras bajskorvsjävlar kan gärna få ligga kvar och skylta i skogen. och det är ju en allmän kännedom att hundar, iaf de flesta, mer än gärna smakar i sej skit av olika slag. människorskit verkar ligga på topp helt klart. alltså jag äcklas något så sjukt över hela detta scenario. äckliga jävla hundar! polly har alltid varit en bajsätare, och hon rullar sej gärna åxå om chansen finns, men bamse, som alltid varit en mönsterelev och inte ens tagit en köttbulle om han gått förbi en, har numera åxå fått upp ögonen för dessa fantatiska bajskorvar och smaskar gärna i sej när tillfälle ges.
i dessa lägen är dom billiga mina hundar. i samma ögonblick som jag ser dom ta en tugga från en skitkorv, så hade jag velat skänka bort dem till den person som skitit i skogen och med glädje sett hundarna pussa denna person i nyllet! så kunde den personen få smaka på sin egen skit!
nu funderar jag på att sluta plocka upp efter mina hundar och låta deras bajs ligga kvar och håna alla äckliga människor och hoppas att just personen som skitit högen i skogen som mina hundar käkar, trampar rakt i mina hundars skit så det verkligen gnor in sej i sulan! det bästa vore ju om personen kunde halka i det med nyllet först. ja det hade verkligen varit något att gotta sej åt det.
Postat av: Frida

Hahahaha! Åt dom utav människobajset ??

2009-04-13 @ 17:30:48
URL: http://honungsbulle.blogg.se/
Postat av: Therese

Hahaha, hundar är äckliga!

2009-04-15 @ 10:14:58
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: