Ont i foten?

     Publicerat: 2013-03-27 Kl: 22:26:08 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har Kerstin klagat över ont i foten på kvällen. Just foten. Hon har tidigare vid ett par tillfällen, efter hon lagt sej, klagat på ont i benen, vilket vi trott är växtvärk, men detta var just foten. Ser ingenting på den och hon sprang ju runt på den åxå... verkar inte göra ont att klämma. Vet inte vad det kan vara. Hon var jätteledsen-trött när hon skulle sova åxå så kanske blev det en "grejj" av det. Hon ville ha plåster och det fick hon åså fick hon ipren, OM det är växtvärk, så hjälper ju det. Vi får hoppas det har gått över tills imorgon. Svårt det där... att tyda när hon säger hon har ont. Man märker mer och mer att hon säger mer precist vart det gör ont, tex häromdagen efter vi klippt naglarna, så sa hon sedan "jag  har lite ont här" och pekade precis på ena fingertoppen där nageln blivit lite kort. Idag verkar hon även ha trillat utomhus för hon har rivit upp under och på näsan. Det sa hon åxå att "jag har ont under näsan". Plutten. SÅ, hon hade kanske ont i foten. Men hon somnade gott efter en stund, så, jag hoppas det är bra imorgon :)
 
Återigen... hon är så duktig på att prata! Hon pratar nästan helt rent nu, med "R" åxå, ofta dock rullande Stockholms-R, men ibland riktiga "R". Hom använder lixåm "mellan-ord" som "såhär", "fortfarande", "precis", "faktiskt", "också" ja å sånna ord, sånt man sätter in "extra" i meningar. Så duktigt, lilla plutten <3

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: