Jag trillade inte av mamma!

     Publicerat: 2013-03-03 Kl: 21:43:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag har vi varit och ridit igen, supermysigt! Idag var Fia i hagen när vi kom så vi fick ta in henne, vilket Kerstin tyckte var jättespännande. Jag vill tacka gud om han finns, eller möjligen familjen Bermar som äger stallet för att det inte var ström i shettishagen, då det första Kerstin gjorde var att grabba tag i tråden och ropa på Fia... Asså, om det hade varit ström i den, hade hon väl aldrig mer vågat sej till hästarna stackarn! Ibland har man flyt, puh!

Det tre gånger K ridit hittils har någon hållt i henne lite lätt i jackan sådär, hela tiden. Men idag fick hon sitta själv, eftersom jag var ensam, och ju leder Fia. Fia ställde sej och skakade sej, och Kerstin hamnade lite på sniskan, men hon blev inte rädd utan konstaterade bara att "oj hon skakar sej mamma, jag trillade inte av!" haha sötnosen <3
 
Nu blir det väl att vi åker ut till helgen igen skulle jag tro :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: