På bättringvägen

     Publicerat: 2013-01-27 Kl: 19:49:42 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Idag har det varit betydligt lättare att gå, men tyvärr är det inte så bra som jag skulle önska. Vanligtvis när detta uppstår, går det tillbaka av sej själv efter en dag eller så... Nu har det kommit ytterligare lite till sedan tömningen igår, och det börjar kännas stumt och stramt igen :( Dock lååångt ifrån hur det var igår innan åtgärden. Jag börjar fundera på att kontakta ortopeden som gjorde artroskopin och ställde diagnosen för tre år sedan, prata om eventuell åtgärd. Tänker inte mycket på det annars men när det blir ett sådant här "bakslag" så kommer ju tankarna såklart på åtgärd. Men jag vet åxå att man sällan kan få bort allt, samt att det ofta växer tillbaka... Men man kunde ju iaf få lite mer information och fundera lite mer seriöst på saken. Får se hur det känns i veckan.

Kerstin har haft en riktigt jag viill inte-dag. Suck. Men idag har ju Markus varit hemma igen, så jag har kunnat vila benet och Markus har skött rulljansen här hemma med städ, mat och barn. Skönt!
 
Ush, känner mej smått uppgiven :(

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: