Hä Insson mamma, Hä Insson är borta, han ä död!

     Publicerat: 2013-01-06 Kl: 23:05:04 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


 
Igårkväll var det jobbigt härhemma.. Herr Nilsson var försvunnen efter Kerstins lek under eftermiddagen och kvällen. När vi inte hittade honom konstaterade Kerstin helt enkelt att han var död. "Hä Insson är död". Men som tur var hittade vi honom på förmiddagen idag. Han satt på sin lilla potta bakom draperiet i hallen :D efter vi hittat honom var Kerstin väldigt mån om att han skulle äta russin och tryckte ner hela apan i russinförpackningen. Sedan var han "muttsig" åxå och fick bada i hundvattenskålen. SUCK. Så nu hänger han på tork, och dom får återförenas, Kerstin och Herr Nilsson, imorgon igen.
 
Imorgon åker jag och Kerstin tillbaka till Shlm igen efter 2,5 veckas ledighet. Det har varit jätteskönt, men nu ska det bli roligt att komma tillbaka till jobbet igen faktiskt :)
 
För er som tycker bloggen är lite fattig nuförtiden så finns jag även på Instagram som soffilina. Där uppdateras det lite fler ggr per dag:)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: