Lugn och ro, jo man tackar!

     Publicerat: 2013-02-12 Kl: 12:28:12 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag är Kerstin på dagis... asså, gud vad skönt med lite lugn och ro här hemma. Jag älskar min dotter över allt annat, men det blir ganska intensivt att vara hemma såhär dag ut och dag in hehe... Liiiite för många "jag vill inte det hellerrrr" och "du får inte göra deeeeet" per dag för att jag ska finna lugnet :P

Kerstin sov länge idag, ända till 9.30. Ringde dagis och kollade så det var okej att hon kom vid 10 istället när jag märkte att det var sovmorgon på G. Dom vill ju att barnen kommer senast 9.15. Det har aldrig varit några problem att komma senare när jag frågat, men vill inte ta det förgivet utan dubbelkollar alltid. Kerstin blev jätteglad att komma till dagis, och jag hoppas hon orkar hela dagen idag. I fredags hade hon ju åxå varit helt pigg ett par dagar men då blev hon ju jättetrött på eftermiddagen och dom ringde ju oss så hon fick komma hem... så nått skit hade hon ju bevisligen kvar i kroppen.
 
Nu ska jag ta det lugnt en stund här innan jag beger mej mot jobbet vid 14-tiden. Ska köpa lite Mc Donaldsmat och ta med och äta på jobbet innan jag börjar tänkte jag.
 
Ha det fint idag :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: