Ledig dag!

     Publicerat: 2013-02-27 Kl: 22:18:45 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

 
Hej hej bloggen! Idag har det varit en annolunda dag. Jag har varit ledig från jobbet. Ville gå tidigare för det var Öppethus-fika på dagis, men då vart det att jag och en kollega bytte dag helt och hållet så ja, det blev inge jobb för mej idag. Istället har jag pluggat inför tentan i April, tycker jag varit riktigt duktig. Jag har gjort "lite" annat åxå dock hehe. Kerstin har varit på dagis, och jag kom dit till 15 då fikat började :) SÅ var jag med henne där i en timme innan vi åkte hem. Hon behövde komma till dagis idag, efter några dagars ledigt, helt klart, skönt att få sitta i lugn och ro och plugga åxå.

Kerstin hade blött ner sin overall så till den mildaste grad idag. Suck.. Tyvärr har hon en mindre önskvärd vana för sej att hälla vatten över huvudet och ner i overallen, när det är pölar på dagisgården. Asså.. SUCK... haha... Personalen får ha stenkoll på henne för att hon inte ska doppa hela jäkla sej i en pöl! Dessutom har hon tyvärr även lärt ut sitt partytrix med vatten i overallen till andra barn.
 
Så.. nu är det dax att bunkra extra-ytterklder på dagis igen, nu när det är blött av all snö som smälter...

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: