Jäkla skitunge - bortskänkes

     Publicerat: 2013-02-25 Kl: 19:13:44 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer

 
Ja fy fan... Idag har Kerstin haft en riktig pain in the ass dag. Hon själv haft det väldigt roligt om man frågar henne. Hon har sprungit ut bland bilar, ut ur affären, sprungit runt och rivit ner kläder på Lindex... ja ni fattar i vilken riktning vi rör oss. Jag brukar försöka ignorera oönskat beteende men i sådana här fall är det omöjligt, man MÅSTE jaga henne, springa efter, haffa henne i farten... Arg som ett ursäkta mej jävla bi har jag varit och hon har skrattat mej rakt upp i ansiktet.
 
Anade oråd redan imorses när hon vaknade 06.55. NOLLSEXFEMTIOFEM. Härregud. Här sover hon ju i spjälsäng fortfarande och det är riktigt drygt. Hon vaknar och börjar gorma, grina, ropa, tjata från sin säng. "Mamma vakna nuråååå, gå upp, hallå! Mamma, hallå, vakna, jag har sovit färdigt, ta uuuupp mej nu dååååå". När jag ignorear det, drar hon "jag måste kissa"-kortet... Jag valde att ignorera även det denna morgon, hon hade ändå nattblöjja på sej... Då hör jag snart "jag har kissat påååå mej" - det starkaste och säkraste kortet för att få upp mamma. Och när jag sätter mej upp i sängen, står hon naken och så jävla planerat och utstuderat pissar hon rakt ner på sin kudde samtidigt som hon flinar och säger att "nu måste jag gå upp, jag har kissat på mej, det är blött här nu".
 
GGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!

Idag vinner jag inte pris för mest pedagogiska mamma, om man säger så. Men imårrn är en ny dag, som tur är.
Postat av: Emma

Hahaha... ursäkta att jag skrattar för jag vet hur galen de kan göra en vissa dagar, men det är ju såå kul. Hon är ju verkligen supersmart med hur man skall få upp sin mamma ur sängen :D

2013-02-26 @ 08:27:17
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: