Ja e suuuuuuk!

     Publicerat: 2013-02-11 Kl: 18:10:00 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag har Kerstin varit hemma från dagis. I fredags ringdes hon ju hem för att hon var ledsen och jättetrött... Sedan var hon somvanligt hela lördagen och hela igår fram tills 17 ungefär då hon blev såååå trött och hon la sej självmant och sov kl 17.50! Det har aldrig någonsin hänt att hon varit så trött! Blev jätte orolig :( Hon sov iaf som en stock till 8 i morses. Så... vi har varit hemma idag. Men hon är hur pigg somhelst och ingen feber, inget snor, lite lite hosta, så imorgon blir det dagis igen. Kan ju inte vara hemma dag ut och dag in när hon är såhär pigg?!

Vi har iaf varit på promenad på förmiddagen efter att vi båda suttit som klistrade framför Ponnyakuten på Svtplay, haha sikket underbart program och Kerstin är som förtrollad av hästarna! Hon har kollat på 4e avsnittet säkert 5 ggr idag helt själv :D Jag har ju jobbat med hästra i många år och jobbat massor på ridläger med barn/ungdomar och ponnysar, och man kan ju lugnt säga att man känner igen precis allt som visas i Ponnyakuten haha! Sedan är ju Tobbe som har programmet helt underbar med hästarna!

Sedan var vi i Farsta och hämtade ut ett paket, har beställt vårskor! Tyvärr var dom för små, suck, så jag får skicka tillbaka dom... trist!

Och jaa.... vad har vi mer gjort... vi har målat. Jag frågade Kerstin om hon kunde måla en likadan gubbe som jag. Jag målade en huvudfoting och hon målade faktiskt en liknande gubbe brevid. Huuuvud, beeenar, armar, ööögon, hååååår, muuuuun, sa hon, så hon hade koll på vad hon gjorde :) När jag sedan hade målat en annan teckning på hennes whiteboard sa hon till mej "vänta mamma, jag ska hämta din fååån (mobil) så du kan ta kort på din teckning, vänta här mamma, jag hämtar din fååån!" Haha sööötnos!
 
Tycker hon använder nya ord heeela tiden! Sååå duktig! Imorses sa hon tillexempel, efter att hon frågade mej vart hennes napp var som hon tidigare lagt under mitt täcke: "Just'ja, den ligger ju fortfarande här under ditt täcke mamma!" Otroligt :)
 
 
 
 
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: