Våran dag so far!

     Publicerat: 2012-09-29 Kl: 12:57:57 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Idag är vi ensamma jag och Kerstin. Markus är på öl-mässa, hur konstigt än kan tyckas låta, så finns det visst en sån. Vi körde dit Markus på morgonen, och stannade och åt frukost på Mc Donalds hela familjen. Sån där riktig frukost ni vet. Mc Muffin, Mc Toast, kaffe åsånt. Det var gott. Sedan åkte jag och Kerstin och köpte ytterligare en trasmatta (jag HATAR golvet i vår lägenhet, det är STENhårt och det låter som om man går på sandpapper!) , sedan åkte vi till ICA Maxi och köpte nya gummistövlar till K, sånna med foder i. Det blev ett par röda Tretorn-stövlar men sån där åtdragningsgrejj ni vet, upptill. Söta. Lär ju funka hela hösten. Minst. Vinterskorna är för varma änsålänge och bara gummistövlar känns faktiskt lite kyligt ffa på morgnarna.
 
Nu Leker K med Polly. Eller det liknar mer lydnadsträning. Kerstin ber Polly hoppa upp i rosa fotöljen, säger åt henne att stanna där, sedan springer K iväg, och ropar sedan till sej Polly, som faktiskt lyder alla kommandon haha. Kerstin kanske är född till hundtränare?
 
Idag har Kerstin plötsligt börjat använda ord som "mej", "dej" "du" "jag" osv. Vart kom det ifrån? Plötsligt ropar hon "BamSe" istället för "Bamme". Ett eget ord hörde vi åxå imorses när hon vaknat. Markus frågade henne om han skulle ta upp henne från sänge, hon svarade "Nej, mamma uppa mej". Uppa, ett annat ord för "ta upp" och jag tycker det var ett bra ord jag =)
 
Nu ska vi strax ta en tur till lekparken =)
 
 

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: