Snart semester!

     Publicerat: 2012-06-06 Kl: 13:15:10 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

Jahapp då satt man aldeles ensam i sitt städade hem. Kerstin sov till 9.30 och då gick vi upp. Vi har kollat på Pippi och varit ute litegrann. För ett tag sedan gick Kerstin och Markus till Farsta. Nu skulle dom visst äta med nån kompis till Markus, så jag sitter här själv jag. Har städat och tänkte nu ta ut hundarna lite. det är riktigt fint väder men tyvärr inte så jättevarmt. MEN det är ju bara 6 juni, dvs sommar, så vem förväntar sej värme?

Nu är det en dryg veckas jobb snart och sedan är det SEMSTER! Blir två veckor i stugan :) Underbart kommer det bli. Efter stugan blir det en vecka i Borås för mej och K, och sedan är det jobb som gäller resten av sommaren. Markus kommer vara hemma med K under de veckor dagis är stängt och en av dom veckorna kommer K vara i Borås hos mina föräldrar. Alla ville ju ha semester samtidigt på mitt jobb så jag gav vika och tog helt opassande veckor mtp Kerstins dagis men men, nästa år är det min tur att få ha semester under den perioden :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: