Att äta kräftor med Linda Rosing

     Publicerat: 2012-04-19 Kl: 09:38:00 | I kategori: TV :) | 0 kommentarer

Ingen har väl missat att Linda Rosing numera Thelenius medverkade i Big Brother 2003. Om någon missade det där och, har hon ju sedan själv varit väldigt mån om att ingen ska glömma hennes medverkan.

Som många vet hänger jag ju på ett eminent forum som heter AlltOmTV, där vi har Big Borother forum varje år. Häromdagen började det diskutteras hurvida sex i huset uppmärksammas på samma sätt nu förtiden, som det gjorde för tio år sedan när det var löpsedlar på löpsedlar om två personer ägnat sej åt denna synd. Nu förtiden lyfter folk inte ens på ögonlocken, vem bryr sej lixåm. MEN nu var det inte det som var grejjen, utan när Linda kom på tal, var det en i forumet som länkade till ett så otroligt beskrivande inlägg från forumet 2003, som skrevs under en kräftfest som pågick i huset. Detta referat om när Linda Rosing äter kräftor, är bland det roligaste jag läst på länge, och i brist på annat att skriva, så bjuder jag er på denna eminenta läsning här :)


Fyyy faaaan. Fyyyyyy faaaaaan. Nu var det nära att Eilert (forum-alias soffis anm.) spydde.

Här sitter man i godan ro för att intaga sitt kvällsmål. Intet ont anande zappar man och hamnar på BB comhem. Och vad får man se? Jo, mitt under min kvällsmat dyker det upp en närbild på Linda som frossar i kräftor så kräftspadet sprutar och kräftspröt viner om öronen på övriga deltagare. Ja djävlar i min lilla låda vad hon trycker in! Kinderna bågnar så hon ser ut som en rödmosig blåsbälg i ansiktet. Hon hinner knappt andas. Hon frustar och spottar och trycker in. Kräftstjärar med bajssträngen kvar varvas med baguettestycken stora som dasslock, med 1 cm smör, och sedan mer kräftor. Hon stoppar tom in delar med skalet på, krunchar dem, och spottar skaldelar rakt ut på tallriken.


Detta var tamejfan det äckligaste jag sett sedan jag såg filmen "seven" och gubben som käkat ihjäl sig på pasta. Tom Micke och Christian försöker lugna ner henne, men hon bara upprepar som ett mantra: "men jag var så sugen, men jag var så sugen". Jag tappade aptiten totalt och fick slänga resten av min kvällsmat. Denna kvinna har ett klart osunt förhållande till föda.


Då, just då, insåg jag hur mycket jag egentligen avskyr att se Linda på TV.





"Kräftstjärar med bajssträngen kvar varvas
med baguettestycken stora som dasslock"



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: