Vår dag =)

     Publicerat: 2011-07-01 Kl: 17:40:57 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


Idag har det varit fullt upp, även fast jag inte hade något planerat. På förmiddagen mötte vi upp min vapendragare och Kerstins vapendragare i Farsta, vi gjorde lite ärenden åså å jag köpte en klänning som var på super-rea, Kap=gillas! Vi käkade på mc Donalds och gjorde ytterligare lite ärenden. Sedan hämtade jag hundarna i bilen åså gick vi till djurmagazinet. Där ryckte jag in som första hundhållare när dom skulle klippa klorna på en hund som kom in :D Så vi fick grisöronen gratis som tack :P

Just nu sitter jag och tittar ut på öööösregnet som just anlände! Marsvinen är ute, men dom har regnskydd så jag går inte ut å blöter nej mej, det slutar nog snart. Kerstin äter.

Jag undrar om ett barn växer upp å blir frisk även om denna bara äter pasta? Jag har i massa grönsaker åså men hon pillar mest ute det goda. Iofs verkar hon rejält hungrig idag och då går även morötter och ärter ner ser jag. Man vill ju att hon ska äta nyttig mat lixåm! Vissa dagar ger hon det mesta till hundarna /golvet, men hon får helt sonika lära sej att gör man så blir det inget kvar, så då får man vara hungrig istället. kanske nån tycker är elakt men det tycker inte jag. Att kasta mammas mat på golvet, DET är elakt ;)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: