Söndag :)

     Publicerat: 2011-07-17 Kl: 17:32:12 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


Hoppas ni har en fin söndag med strålande sol, precis som vi! Vi var en tur till Farsta i förmiddags. Köpte bland annat en ny hoodie till K eftersom hon börjat växa ur den hon har. Dessutom köpte vi nya rakhyvlar så nu slipper jag gå med "utväxt" under armarna haha. Nu tvättar jag kläder och snart ska jag laga mat. Så spännande har vi haft det :) Men det är väl så det ska vara ibland åxå, doing nothing!

Idag har Kerstin börjat säga "hej hej" <3 Hon har länge vinkat och sagt "hajhaj" men nu är det mer specifikt "hej". Gullit! Hon blir mer och mer målmedveten och kommer med sin bok och vill läsa åså, och ger sej inte förrns man läser. Titta dä! säger hon först i normal ton och händer inget tar hon i -TITTA DÄ! och slänger fram sin lilla bok <3 haha!

DESSUTOM!!
Har hon ätit bra idag! En halv macka och 7-8 skedar yougurt till frukost. En hel burk till lunch och en halv nektarin till mellis. Och det mest fantastiska, till middag åt hon upp typ 5 köttbullar, pasta och lite grönsaker!! :) Ganska stor skillnad mot dom senaste dagarna där det varit två makaroner till lunch och en halv köttbulle till middag, ungefär.
Postat av: Sara

Låter precis som henne fas har gått över, och ännu ett steg i utvecklingen håller på att ske :) Skönt för er!

2011-07-17 @ 18:46:05

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: