kanske lyxproblem...

     Publicerat: 2011-01-29 Kl: 21:04:53 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer



men... asså, jag vet inte hur jag ska få bukt med kerstins insomnande för natten. alla råd man läser, utgår från bebisar som gråter å skriker när dom läggs i sin säng. så är det inte här. hon pruttar med munnen, övar falsetten, grejjar med spjälorna, över lite mer pruttljud osv osv... och det kan hon göra i 40min innan hon somnar. helt oberoende på om hon sovit mycket på dagen eller lite.. och helt oberoende på hur länge hon vart vaken innan hon lagt sej.

asså, visst hon är nöjd å glad å trygg i sin säng. men det är ändå lite enerverande hehe... dock, när hon väl somnat, sover hon ju utan ett pip i ett svep tills 6-tiden (för det mesta!), äter, somnar å sover till 9, så jag ska ju inte klaga. men det hade vart så skönt om hon bara la sej å somnade, som hon gjorde förr.

Nån av er mammor som har en lösning på detta "problem"?
ja, den bortskämda hemmablinda kossan har talat igen ;)
Postat av: Ann-Helen

Hehe...jag tycker du ska vara glad och stolt att din dotter är så glad och trygg. Hon vill bara ha lite "egentid" i sängen med sina tankar och funderingar innan hon somnar. Typ som när man själv läser bok eller löser korsord innan man somnar. Det är ju enormt bra att kunna ligga nöjd och belåten i säng så länge när man är så liten...Hejja Kerstin!! Stör henne INTE...det skulle inte jag rekommendera.

2011-01-29 @ 21:13:25
Postat av: Nina

Haha, jag har verkligen ingenting att komma med! Lukas somnar i sin egen säng enbart om han är extremt dödstrött. Annars krävs mammas tutte, alternativt närhet. Han lär sova i vår säng tills han fyller 20 ;)

2011-01-30 @ 15:22:33
URL: http://haekkinen.blogg.se/
Postat av: missja

Jag tror inte det är så mycket du kan göra åt det. Njut istället för att hon inte gråter eller på annat sätt visar att hon inte vill ligga ensam i sin säng..



Hon kanske helt enkelt bara har en sådan personlighet som behöver lite tid i sängen på kvällen för att somna.

2011-01-31 @ 14:33:09
URL: http://missja.bloggplatsen.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: