söndagsmys

     Publicerat: 2010-09-19 Kl: 18:59:15 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


då var söndagen snart till ända... och vad har vi gjort idag? promenad på förmiddagen... röstat... jag och hundarna har lekt med bollen... kokat nappflaskor (detta jäkla kokande.... suck...) kollat idol-repriser, gått en promenad till... ja, en typiskt slappar-söndag antar jag =)


ikväll blir det väl valvaka, inte mycket att välja på, men nu har jag ju röstat så då får jag väl löpa linan ut och kolla på resultatet. får se det lite som eurovision, att man vill se röstningen även om den är trist eftersom man vill se vem som vann? ;P

frstn har kerstin för tredje dagen i rad sovit en eftermiddagstupplur vid ungefär samma tidpunkt. både igår och idag provade jag lägga henne i sitt täcke i soffan, och jojo, efter en liten stund av att ligga tyst och lungt och kika sej runt och snutta på nappen har hon somnat! vore ju toppen om man kunde ha en någolunda "fast" tid för en eftermiddagslur framöver. rutiner, är alltid bra, det tror jag =)



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: