snart ett minne blott...

     Publicerat: 2010-09-20 Kl: 19:09:48 | I kategori: Min förlossning & livet på bb | 1 kommentarer


jag saknar förlossningen...
och för varje dag som går hamnar den längre och längre bort, och kroppen läker och alla minnen och spår efter denna upplevelse försvinner... hur jobbigt det än var efteråt att känna det som att hela kroppens innehåll skulle trilla ut där nere när man ställde sej upp, så saknar jag det nästan nu! när jag läser om dom som just börjat återhämta sej efter sin FL och dom som snart ska föda så längtar jag tillbaka. sjukt va? självklart det är skönt att vara läkt och sej själv igen, men ändå saknar jag det... just för att denna fantastiska upplevelse snart bara är ett minne blott. just det. ett minne. det kommer inte finnas några spår kvar på min kropp om vad jag upplevt. (ja frtm den lilla parentsen att man har en bebis att ta hand om då ;) inga små krämpor att klamra sej fast vid... Om en vecka ska jag på efterkontroll hos min bm birgitta på mvc och sedan känns det lixåm... över. lite sorgligt faktiskt.


Postat av: Theres

Jag tänker också mycket på det. Tänk vad mycket lättare det kommer vara nästa gång ändå. Om det blir en nästa gång ;) Har ni funderat på fler barn?

2010-09-23 @ 09:11:33
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: