det går....

     Publicerat: 2010-10-10 Kl: 13:43:21 | I kategori: Vardagsprat | 3 kommentarer


puh... det går ganska bra idag iallafall. hon har ätit ordentligt. men nu på lunchmålet började hon gallskrika igen. jag fattar inte varför! hon har gjort så förr åxå nån enstaka gång, då räcker det att stoppa in nappen i en minut å sedan så äter hon gott igen. nu bytte jag jättesnabbt från napp till flaska å då åt hon bra. har åxå bytt dinapp till tvåans storlek, tycker hon svalde mindre luft när hon hade den på, får se om det var en tillfällighet eller om det faktiskt är så. hon har iallafall ätit alla sina mål hittils idag... jag undrar om detta är en fix-idee hon har? för hon verkar ju må bra i övrigt lixåm...

suck.. ja detta med att vara mamma asså.. oro oro oro...
Postat av: Emma

Vad jobbigt att det inte verkar bli bättre, men du skall se att det säkert inte är någon fara - men man blir ju rädd och ledsen när man inte vet vad är felet.

Konstigt att Nico har en sådan lite underlig dag idag han med. Han vill i princip bara sova. Han vaknar dock till och vill äta ibland (inte så ofta som vanligt dock) men när han äter så små gråter han under tiden och när han ätit en stund så vill han inte äta mer utan gråter tills man lägger ner honom igen.

2010-10-10 @ 17:19:31
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: Theres

Men gud vad söt! :)

Jag försökte också med det men det gick mindre bra :p

2010-10-10 @ 17:21:33
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: Belliz

Söööt!

2010-10-11 @ 11:39:50
URL: http://www.belliz.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: