varning för gnälltant

     Publicerat: 2010-03-27 Kl: 16:46:39 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

huuuuuuh, idag har jag haft ont fukking överallt! vaknade första gången vid halv sex på mårrånen av enorm ryggsmärta. detta har jag upplevt förut, som om jag legat konstigt för länge, det är en punkt sisådär 6cm från ryggraden, i svankhöjd, känns som knivar och det är en pulserande smärta som jag tappar andan av alltså! det släpper efter en stund och jag kan försiktigt lägga mej igen, men så kommer det tillbaka. men efter promenad och tur till farsta är det helt borta, så det är något som triggas på natten när jag är stilla. detta gjorde iaf att jag inte fick nån sovmorgon alls, sov i korta intervaller mellan 6-9 ungefär.  mysigt. men nu har det iaf gått över.
nu på eftermiddagen fick jag istället skitont i vänster ljumske nån strålande jävla smärta, suck. detta har nu åxå släppt. vad fan är detta egentligen. den smärtan blev inte värre av rörelse eller nått sånt, bara var där.
nu har jag iaf sovit en stund för att ta igen lite sömn från natten, och jag och hundarna har vart ute och gått en liten sväng. nu ska jag betala mina räkningar.

tack för mej.


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: