uhh

     Publicerat: 2010-01-26 Kl: 13:10:36 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


ush idag mår jag inte bra. känner mej helt risig. började iaf dagen med att betala räkningar och sedan gick jag upp. efter några minuter uppe blev jag plötsligt lite lite illamående och innan jag visste ordet av var jag tvungen och spy! som tur är är ju magen tom på morgonen, men stod där och hulkade ett bra tag. vad falls? beror det på graviditeten eller är jag magsjuk? jag har visserligen spytt kanske ett tiotal gånger under dessa veckor, men det har då utlösts av någon lukt, nu kom det helt appropå! men sedan var allt bra. vi tog en promenad jag och hundarna och sedan åkte vi till djurmagazinet och ica. har köppt mozarella och tomat, är så sugen på det, så syrligt och gott med citron och olivolja på. dock nu när jag skulle äta så började jag må illa igen, men har tryckt i mej det, och två smörgåsar, hoppas det känns bättre snart.

om ca 40 minuter ska jag åka till jobbet så då hoppas jag att jag är fit for fight :/. men det känns redan lite bättre (tror jag).

sitter i nya soffan och pöser fan vad underbart det är! och hundarna har ju fått en egen plats i soffan så vi slipper massa hår, och polly har hoppat upp på sin plats två ggr dag, kanske har hon fattat? =)

nu ska jag plocka undan min mat och vila en stund, sedan är det som sagt dax att slita för brödfödan.

hejs!



Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: