the feeling of a lifemother

     Publicerat: 2010-02-01 Kl: 18:34:09 | I kategori: Min graviditet | 1 kommentarer


ser jag ut sådär innuti? ush, läskigt....

jaha då satt man här igen! efter en arbetsdag som varit helt okej! har iaf burit in näästan allt foder, skönt, har lite kvar och det tar jag imårrn bitti, eftersom jag börjar klockan 7. uuurk. på tok för tidigt.

igår kväll, lyckades jag för första gången (med säkerhet) känna min livmoder. jag har tryckt och känt sedan vecka 11, då det står överallt att "nu kan du känna din livmoder ovanför blygdbenet". men jag har inte kännt något, bara mjukt, som vanligt.
men igår kändes det som att den lixåm drog ihop sej lite, och då kände jag, det var som en hård boll som sträckte sej halvvägs upp till naven, sjukt obehaglig känsla, som en gigantisk tumör eller något. men det hårda försvann ganska snabbt, och nu är det mjukt igen. men där var den iaf. alltid något!

imorgon ska jag ju på KUB-ultraljud. åh hoppas allt ser bra ut, att den lever, att allt är bra. sedan bara måste jag isåfall försöka slappna av och inte oroa mej så mycket.

nu blir det lite internettande, inväntande av markus, sedan tv resten av kvällen.

hejs!

Postat av: Amelie

Jag kan inte riktigt se vad bilder föreställer :/ Visst,det är ett litet foster, men vad är det andra? :p

2010-02-02 @ 17:25:26

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: