rått-lös!

     Publicerat: 2010-02-12 Kl: 20:02:27 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer

sikken konstig dag! för första gången på en massor med år, bor det inga råttor här hos mej. iochmed att sally dog igår, så fick ju salta katten nu prov-flytta till katarina och hennes ensamma hona loppan, en äldre rått-tant. dom fick bekanta sej på köksbordet och det var ju inga problem alls. sedan fick dom gå in i buren, och katten klättrade runt lite och hamnade högst upp i nån typ av bubbla som sitter i taket, och kom inte ner haha. pratade med katarina nu och hon satt fortfarande där, men hon kommer nog ner tids nog :P. innan jag gick, så skulle katarina hälsa på katten där hon låg, och mina råttor som alltid fått mat sådär i buren i handen, tog ju tyvärr tag i katarinas finger kul, haha starta med att bita henne :P
nej men detta kommer gå jättebra. men det är såååå vemodigt och känns så otroligt konstigt att det inte bor några råttor här nu! mina rester på tallriken som jag direkt tänkte skrapa ner i rått-skålen, men direkt kom på att nä, det finns ju ingen råtta här. ush. men hon får det bättre där än hon någonsin haft det här, så det känns jättebra!

Ale's Salta Katten <3


nu ska jag se på tv!

 

 




Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: