vardagslyx

     Publicerat: 2010-12-12 Kl: 17:36:00 | I kategori: Vardagsprat | 6 kommentarer

fan asså.. förra veckan, skjöt jag ut vår bäddsoffa, eftersom jag kände för å ha en riktig slappardag. bara det att nu har jag inte kunnat förmå mej att skjuta tillbaka den, för det är ju så sjukt gött å ha den så hehe, alla kan ligga i den å softa, å se jag kan tillåmed ställa upp kerstins babysitter åså har hon en sovplats på änden. så nu sitter vi på kanten av soffan å äter haha... dessutom tar den upp halva eller... hela.. lägenheten. men nu kan jag inte skiljas från mitt nya lyxplejs :/
Postat av: Emma

Man ska ha det gött och slappt...I like :)

2010-12-12 @ 18:51:16
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/
Postat av: grynet

Åh ett kuddrum, najs! :)

2010-12-12 @ 20:21:35
Postat av: Sanna Mamma Till Skrutt

Vad fin hon är lilla Kerstin:)

2010-12-12 @ 20:34:12
URL: http://susannahlundberg.blogg.se/
Postat av: linda

Ser riktigt skönt ut! Man borde unna sig slappardagar lite oftare :)



Vi köpte en gigantisk soffa när vi skulle byta ut vår. Den tar upp nästan hela vardagsrummet, men det är det värt! 3 vuxna kan ligga raklång i den :) Sitter man upp så får man dessutom plats hur många som helst. Såå skönt!

2010-12-12 @ 21:20:37
URL: http://mammatillkotten.blogspot.com
Postat av: Theres

Det där såg ju jättemysigt ut! :D Klart ni ska ha kvar det så!

2010-12-12 @ 21:42:52
URL: http://minbebis.com/blogg/mariatheres
Postat av: linda

Det här med barnvagnar är en djungel. Först ska man sätta sig in i vad alla jäkla delar heter, sen så ska man veta vad som verkligen behövs och vad man kan vara utan. Sen ska man tänka på säkerheten och så har man såklart en del krav och måsten. Sen ska den ju inte kosta en förmögenhet och den ska få plats i bilen, samtidigt som den måste vara snygg :P Hur tusan ska jag kunna välja :)



Näe, men jag ska ner till Sthlm en sväng i januari har jag tänkt. Då blir det till att provköra Kronan vagnen. Känns bara som att det finns en miljard att välja mellan, så jag tror man får sålla ut ett gäng som man fokuserar på och väljer mellan. Emmaljunga är helt klart ett alternativ.

2010-12-12 @ 21:59:16
URL: http://mammatillkotten.blogspot.com

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: