mörrn!

     Publicerat: 2010-08-25 Kl: 12:12:32 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer

hellu! ny dag dårå! har sovit helt okej, mellan 02.30 och 7, och sedan till 10 =) sover mer nu än jag gjort senaste året! då har jag ju vissa nätter sovit 2 timmar lixåm... nåja! ska försöka vila endel idag, både kropp och knopp så att säga för imorgon åker vi ner till borås så måste vara pigg i skallen framför ratten och fit for fight att sitta länge. har inte alls ont i underlivet längre, helt oömt, men sitter jag länge får jag ont i rumpan, som om man suttit på något hårt i timmar ungefär. är väl lite mörbultat i vävnaderna där inne fortfarande antar jag.

vi kommer vara i borås i en dryg vecka, ja, 1,5 iaf. åker imorgon och blir borta hela veckan plus nästa helg. i veckan åker vi upp till mellerud och hälsar på hos markus föräldrar åxå så dom får träffa kerstin :) och nästa helg får vi besök av några från norge, så då blir det kräftor mumms! får väl se om jag kan äta det? är det inte något med kräftor och amning? kan väl iaf smaka på en eller två får man hoppas :)

i eftermiddag blir det bvc igen, tror hon växt en hel del, tycker hon känns jättestor helt plötsligt :D

ha en fin dag!


Postat av: sabina

du kan äta kräftor när du e gravid. är ingen fara jag kollade upp de noga. är helt ok:)

2010-08-25 @ 14:16:51
URL: http://sabinamamma.blogg.se/
Postat av: Emma (Lilla_knyttet)

Vad jag har förstått så gäller samma sak med skaldjur som med jordgubbar och sånt... man smakar, ammar och ser om barnet får röda prickar.. om inte är det fritt fram, men om det blir prickar kan barnet vara lite känsligt för just det... men jag kan ju blanda ihop det... mycket man skall hålla reda på :)

2010-08-26 @ 16:04:31
URL: http://thehouseinmydreams.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: