lyx!

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 19:06:21 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer


ikväll är jag själv, för markus är inne i stan och kolla på fotboll på nån pub. hans favvolag astonvilla spelar. jag har kollat på wallander - cellisten i efetrmiddag, den var bra, men det är nått med wallanderfilmerna, jag får aldrig med mej hela upplösningen! så jag måste, somvanligt, se den en gång till, ihop med markus/tolk.

jag ska nu avnjuta ciabattabröd, med serranoskinka och gorgonzola! fatta va gött!! tog bilen till ica i farsta (hatar konsum i farsta strand så jag åker hellre till farsta) men så glömde jag parmaskinkan på bandet (k*k!), märkte jag när jag kom hem, så jag fick gå ner till skit-konsum ändå. och som vanligt blir jag irriterad där.
när det var min tur, så tog kassörskan nån kille före, som hade fråga om frimärken som han hade köppt. om man kunde använda dem till tyskland. hon kunde inte svara, gick in "bakom" och var borta i hundra år, sedan kom hon ut, ringde efter hjälp. då antar man att hjälpen tar över kassan men nej nej, hon ska åxå in där bakom och försöka lösa denna svååååra gåta. när hon kom ut sa hon "jag tror dom ska gå utomlands" och killen säger "men det står ju sverige på dom?" och hon ser ut som ett frågetecken. då tog jag tag i situationen.
"det står sverige, för det är svenska frimärken, dom är valörlösa, vilket frimärken numer är för det mesta, speciella utrikesfrimärken är ganska passé. JA, du kan skicka dom till tyskland, men får sätta på fler än om du ska skicka inrikes, kan ni inte sånt ni i kassan??"
killen sa tack till mej, och gick. och hon i kassan såg ynklig ut och jag kunde betala min skinka å gå hem. äntligen. nolla!

nu ska jag äta min goa mat!
Postat av: Anna, mamma till Elis

Tack! Va roligt att du gillar designen! :D Färgen är lite lik din ju :D

2009-09-19 @ 20:48:30
URL: http://annasara.net

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: