guten tag!

     Publicerat: 2009-09-02 Kl: 16:39:07 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer


tullelu! då var man hemma. var hemma redan kvart över fyra idag. gick 20min tidigare. har ju en hel del övertid att ta ut, dels eftersom jag hade den där katten hemma en hel helg och sedan har det blivit rätt mycket övertid andra dagar. så nu var det så lungt att jag gick lite tidigare. har inget emot övertid, när det är ok att faktiskt gå lite tidigare någon annan gång om det är lugnt =)
har varit en bra jobb-dag, men började 7 och det är ingen favorit. ush vad tidigt det är. inte ens hundarna vill gå upp så tidigt. .. och nu ligger jag här i sängen och trynar med datorn, bland massa flugor. ja. vi har fått nån jävla fluginvasion! sånna svarta "riktiga" flugor. påminner mej om när man var på ridläger som liten och det jämt va flugor i lägerstugorna hehe. vet inte vart dom kommer från.
resten av eftermiddagen/kvällen tänkte jag grejja lite här hemma. dessutom ska bambam och stig-boppe få umgås lite grann under uppsikt (är rädd att dom ska glömma varann eller nått). stig-boppe som förövrigt mår aldeles prima efter operationen! nu ska jag göra lite nytta!
..by the way.. ser ni den gulliga bulldoggen på bilden (klart ni gör) dom är ju för sköna asså! synd att rasen har så mycket problem som dom har annars hade jag velat ha en :)...


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: