flickan som lekte med elden

     Publicerat: 2009-09-19 Kl: 00:08:10 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer

sådär ja! då var det klart! äntligen har jag fått se filmen jag väntat på så länge! den var riktigt bra. men första tredjedelen ska jag erkänna att jag satt och kände mej besviken, eller jag satt och försökte ignorera känslan av besvikelse som skjölde över mej. det var så hackigt och som att man bara ville få saker överstökade. men sedan tog det sej och fokus låg på själva huvudhandlingen, och då var det riktigt riktigt bra och den första känslan där var som bortblåst! ja det var en höjdare. sedan är ju dessa böcker otroligt innehållsrika och visst är välsdgt mycket borta i filmen, men det är ju nödvändigt... annars skulle ju filmen få vara ett dygn lång eller något. kommer se den igen med markus sedan, spännade å se hur en som inte läst boken uppfattar filmen!

innan bion var jag och anna och åt kinamat på en liten restaurang i farsta. det var supergott! tack anna för en mega trevlig kväll!! :)

nu är jag dödstrött och bara måååste sova känner jag. ser fram emot en helg där jag ska göra absolut ingenting alls..
natti!
Postat av: b & v

VI HAR BYTT BLOGGADRESS TILL http://APIECEOFSISTERS.SE

Så vi har inte kvar våran gamla adress längre, utan nu är det denna som gäller! :D

2009-09-19 @ 01:35:07
URL: http://apieceofsisters.se
Postat av: Eira

Jag såg den också igår! Fick ett litet infall efter träningen... tyckte den var bra och att de får med allt från böckerna jättemycket, men det var ju liiite långt ändå, över två timmar. ;)



Att Paolo Roberto dyker upp i böckerna och räddar showen tyckte jag var nästan det bästa med alltihop, kul att han var med i filmen också hahahaha

2009-09-19 @ 12:26:43

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: