bara jag. skodan. och solen.

     Publicerat: 2009-09-12 Kl: 12:37:19 | I kategori: Övrigt | 2 kommentarer


resan gick bra. men ska erkänna att jag var trött. speciellt i ögonen. puh. tog drygt fyra timmar, och jag var nästan helt ensam på vägen :D så himla skönt med att åka den tiden! inga köer, ingen tät trafik alls. bara jag, min lilla skoda, åså solen på väg upp. det var ju mörkt när jag åkte, men ljusnade snart.
nu är jag hemma i borås och har varit det några timmar. vi har varit ute och gått med vovvarna, och jag och pappa har varit och handlat mat tills i kväll. mumms! mammas gooda mat!
när vi var ute och gick hände något läskigt. jag noterade plötsligt att dixie gick mycket konstigt, som om hon hade spasmer i bakbenen och höll på att säcka ihop! vi blev ju alla lite rädda först. tills vi såg att hon trasslat in sej i en nästan osynlig fiskelina! puh! man hann ändå tänka en hel del under sekunderna innan man såg den... hon är över 13,5år nu lixåm.
nu ska jag inte sitta här och glo utan jag ska gå ner till mamma i köket, hon gör hemmagjord kertchup och detta ska inspekteras!
Postat av: emeliehjaertajonas

2009-09-12 @ 13:16:34
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/
Postat av: emeliehjaertajonas

Oj! Råkade skicka ett tomt ^^

Tack så mycket!

Ja det kan man fråga sig?

Tack åter igen :D



PS. Vilken tur att det bara var fiskelina :) ds

2009-09-12 @ 13:17:46
URL: http://emeliehjaertajonas.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: