att sätta ner tassen?

     Publicerat: 2009-09-04 Kl: 00:48:08 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

...satte ju in stig-boppe till bambam idag igen. kände att det får inte gå för många dagar få då är ju risken att det blir ett jävla bråk. det har kurrats, bufflats och jagats nu hela kvällen. och det är bambam som nu vaktar buren gentemot stig-boppe, förut var det ju hela tiden stig-boppe som muppat sej.
åså nu för ett tag sedan hörde jag en rejäl "smäll" eller lixåm dom for runt och det rasslade till. å sen vart det helt tyst. blev lite oroad efter en stund så ja gick ut och kollade. då satt stig-boppe på hustaket och blödde under hakan :'( så bambam måste ha bitit honom. enligt vad jag läst på marsvinsforum är det visst normalt att hanar bufflar och kurrar mot varann, men eftersom bambam och rulle aldrig gjorde det så känns detta för mej helt hemskt! men antar att jag varit bortskämd tidigare. men blod??! ush. vart ett litet jack, men det blödde en del. nu är det helt tyst och dom sitter och äter varsin broccolibit. kanske var det bambam som satte ner tassen en gång för alla och det är bra nu? hoppas inte dom ska fortsätta bråka så det blir blodoga sår. va gör jag då? :'(

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: