and the winner is....

     Publicerat: 2009-09-23 Kl: 18:11:22 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


det blir domma glasögonen! jag har velat fram och tillbaka, och alla era smaktips resulterade i att dom båda fick lika många röster! haha. jobbigt läge. hjälpte ju. noooot. dom ena är lite roligare, lite snyggare, och dom andra är lite neutralare och jag passar aningens bättre i dom. så nu väljer jag dom som jag passar bäst i fast att dom andra kanske är lite roligare. jag ska ju ha dem i säkert två år, så kanske tröttnar man annars. men vi får se, det är först imårrn jag ska till optikern :P

idag har det varit lungt på jobbet. har pysslat med mycket småsaker, städa lite här och där, och göra sånt som halkat lite efter. nu ska jag aldeles trax laga mat till mej själv. markus the fattiglapp sitter här och äter sin gammla pyttipappa, själv ska jag äta sparris och serranoskinka. JA, jag gillar serranoskinka. och sparris. vi hörs!





Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: