tralala

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 14:52:10 | I kategori: Vardagsprat | 2 kommentarer


(ja, jag har två hundar.. men det är jämt bara polly med på bild kan tyckas, men det beror på att hon alltid sitter i mitt knä/ligger på min mage och således alltid kommer med på bild, medans bamse sover vid sidan om... hehe)

dagen trallar på... visst känns den änsålänge liite längre? jag har iaf kollat idol, och sedan har jag varit på willys och köpt lunch till veckan som kommer och även lite mackor å pålägg åså så jag har hela veckan. markus har inte kommit hem än, men jag hoppas han kommer snart... annars känns det som en jävligt trist dag. det regnar och är bara allämt grått. lite så känner jag mej åxå känner jag. hoppas filmen i kväll är bra iaf!
Postat av: b & v

Sv: Jaha okej :/ Jo det har varit mycket strul med våran blogg på sistone, tråkigt. Vi kommer inte själva in på den heller ibland, svårt o uppdatera då också :( Kram :D

2009-10-25 @ 17:57:38
URL: http://apieceofsisters.se
Postat av: Nelly

Ta kort på bamse ändå så man får se han :D

, jag är nog som du , fast jag blir deppig om datorn dör , internet är inte lika viktigt för mig på det sätt.

2009-10-25 @ 20:25:14
URL: http://niwy.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: