biotajm!

     Publicerat: 2009-10-25 Kl: 21:31:47 | I kategori: Vardagsprat | 0 kommentarer


nu har vi varit på bio. bröllopsfotografen. det var. ehm. trevligt. om det inte hade varit för att det satt ett fetto brevid mej och rapade varannan minut. jag hade lust att kräkas i hennes godisburk och ge henne en käftsmäll, fan förstörde hela filmen. jävla äckelkossa! sedan toppade markus med att bli sur på mej för att jag ojjat mej över det under filmen. vad ska jag göra då? sitta och andas in någon okänd människas magsyra? ush.
filmen var okej iaf. inte lika rolig som smala sussie, men rolig. liiite långtråkig mot slutet. första halvan var helt klart bäst.

vi åt indisk mat på nått ställe i heron city som var riktigt god, bara att den serveringen är för jävla skabbig, men men, sånt får man ta.

nu är vi hemma och jag skördar för fullt i farmville! måste be mari om lite insidertipps imårrn på jobbet, hennes farm är hur stor somhelst!

ha en fortsatt trevlig kväll!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: