look, very nice

     Publicerat: 2009-11-02 Kl: 19:43:32 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer


kolla! hur snygg har inte vår klinik blivit?

alla rummen är nymålade, här ett rött rum som synes, och ett är blått, ett gult, och ett kahki-grönt. fondväggar och marimekko-gardiner. mitt favvorum blev karins (på bilden) ja det blev toppen, genast lite roligare på jobbet :D I lööööv färger!

är iaf hemma nu. karins vovve nuddli har följt med hem, då hon ska bo hos oss medans hennes familj är i egypten i två veckor. nuddlan bodde här i våras åxå i 2,5 vecka och det är ju himmelriket här för henne, fri tillgång på tuggben och man får sova i soffan och allting ;) dessutom brukar hon gå in och kissa i dushen när det tränger på. haha lite roligt. hon är sisådär 15 år, minst. ingen vet riktigt. hon är en fd gatuhund från budapest, som karin räddade när nuddli var försöksdjur på veterinärhögskolan där... slutet gott allting gott.

har gjort storskörd i min farm nu när jag kom hem, därför har jag inte bloggat förrns nu! såg att en viss therese åxå börjat, visst är det kul? ;)

nu ska jag se tv, farma, läsa bloggar, äta...
hörs senare!

Postat av: Lilla K

Snyyyyggggt! :D

2009-11-02 @ 20:38:56
URL: http://kajahl.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: