lille krister

     Publicerat: 2009-05-27 Kl: 12:53:04 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

hellu!
idag har det varit fullt ös sedan i morse. börjar väl från början :)

för det första har jag knappt sovit nått i natt för har mest legat å funderat på rulle, och hur jag ska lösa det nu med bambam.
på morgonen hittade jag en annons om en 6veckors marsvinspojke som vill komma till nytt hem, och skrev till annonsören. hon ringde iaf upp mej här på förmiddagen, så i kväll åker jag och markus till rotebro och hämtar lille krister :) hoppas bambam kommer uppskatta en ny liten kompis. han kommer få fortsätta heta krister, riktigt fult, men ganska gulligt åxå.

började iaf dagen tidigt och gick ut med hundarna eftersom jag skulle till läkaren kl 9. så sedan brummade jag dit.
fick sitta en stund och vänta i väntrummet med sedan kom doktorn och ropade upp mej. fick sitta ner och berätta om mitt knä och alla turer kring det och han antecknade och frågade massa konstiga saker hehe. sedan fick jag klä av mej på riktigt läkarbesöksvis, och ha undersökte mej, kände igenom alla leder, lyssnade på hjärtat och sånt basic. det enda problemet som är, är ju det högra knät, mer än så är det ju inte.
han hade läst mitt röntgensvar, och tyckte ändå att det dom skrivit där, detta pigmenterad villonodulär synovit, är så extremt sällsynt att han inte trodde att det är det. men enda sättet att helt konstatera det är isåfall genom en artroskopi, titthålskirurgi.
vad vi nu började med är att jag har fått ta massa prover, tror sköterskan tömde ut blod till nio rör :S hon var iaf duktig på att sticka, tycker annars sjuksköterskor kan suga på den biten asså... sedan fick jag lämna urinprov åxå. så nu ska alla testerna analyseras för att se om det finns något som kan ge någon ledtråd, tex om infektion eller ja, inte vet jag.
så om två veckor ska jag på återbesök och få provsvar och så ska vi se vad vi ska göra vidare... fick ett recept på antiinflammatoriskt som jag ska äta nu tills återbesöket och se om det har någon effekt mot smärtan och svullnaden.

sedan åkte jag hem och mötte upp frida, åså åkte vi hem till mej. SÅ kul att träffa frida och bebismagen! vi har inte gjort många knop, mest tjatat och ätit på mc donalds :) hundarna blev överlyckliga av att träffa henne :)

polly har världens colit nu... bajsar riktiga slemmkörvar, så hennes lila tarm är nog rejält inflammerad.. men jag tror det kommer gå över av sej själv. det får vi hoppas. hon har ju haft detta en gång förut när hon var liten.

nu ska jag slappa en stund. kika lite hur jag ska åka sedan ikväll när vi ska hämta krister åså =)

hejhej!
Postat av: Frida

Så roligt att träffa dig! <3

2009-05-27 @ 20:34:50
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: