home sweet home

     Publicerat: 2009-05-21 Kl: 12:28:49 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gud vad det är skönt att vara hemma i borås. jag kan lixåm slappna av helt då. inga måsten, och jag behöver aldrig oroa mej över mamma och pappa eftersom jag har dom här där jag är :)
igår tog jag alltså lilla bilen från stockholm och till borås. det gick jättebra att köra. tog ingen paus utan körde hela sträcken i ett svep. det tog 4 timmar. inte så illa ändå, då har jag ju ändå kört lagligt dvs inte för fort åså. resan gick bra, fast jag körde igenom ett riktigt regnväder, och just där, så låg det så många långtradare och man måste lixåm förbi dom, för man kan ju inte ligga bakom för då ser man ingenting alls. det var läskigt att köra om dom i det regnvädret, men det gick ju bra iaf. tycker det är läbbigt åxå med vatten på körbanan, vattenplaning och sånt. även om min bil iofs har antisladd och antispinnsystem, vilet åxå träder in om man får vattenplaning och det känns ju faktiskt tryggt.
igår när jag kom hem satt jag mest i soffan och gjorde ingenting. kollade på eurovision igen för pappa hade det inspelat och det fanns ju inget annat att se på på tv så...

idag har vi änsålänge varit ute med hundarna och så har vi varit och handlat och mamma och pappa har köpt massa växter och ska plantera ute i trägården idag.

har dock ett litet orosmoln på min himmel. det är att bamse kräkts i natt igen. all mat han åt igår. det gillar jag inte! han hade ju en period förra veckan där han spydde upp det han åt, och då misstänkte jag att en bit majskolv låg i magen och ställde till det. men nu kommer det igen. hoppas inte det fortfarande är något som ligger där nere :/. dock smällde han i sej en hel jätteskål med torrfoder igår när vi kom hit. det första han gör, innan han ens hälsa på någon så rusaar han ut i köket, för det händer att mamma och pappa glömt ställa upp dixies torrfoderskål. vilket dom hade glömt igår. så bamse slukade ju alltihopa, så det KAN vara så att magen är proppfull och det var därför det kom upp igen det han åt senare. han ser ut som en balong, helt uppsvälld av all mat. gav honom parrafinolja i morse, så kanske det kan få lite skjutts ut ur systemet... får hålla koll, och är det så att han fortsätter spy, ja då blir det grundlig undersökning på måndag på jobbet.

nu ska jag gå ut i trägården lite! tyvärr finns inga bilder på denna datorn, så det får bli ett lite trist inlägg utan bild.. men men.. värre saker har man väl tagit sej igenom helskinnad :P
hejsålång!


Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: