dagen fortskrider...

     Publicerat: 2009-05-10 Kl: 15:49:02 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

gud vad det är skönt med helg. men den går ju så fooort! va fasen, det är redan söndag eftermiddag... och vad har man uträttat idag då måntro? morgonpromenaden med hundarna blev ungefär 4 minuter lång, jippi sikken bra hundägare jag är. not. men det började verkligen ösregna och hundarna skyndade sej att gå på toa, och dom ville åxå hem direkt... sedan har jag kollat på robinson, och med ett halvt öga på talang 2009. sedan fick jag ett sms, av en som ville köpa min sadel. har ju haft flera som "säkert ska ha den" åså håller man den åså hör dom inte av sej mer. suck. denna personen vill att jag skickar den så fort som möjligt, så ja, hon verkar ju säker iaf. skickar den ju mot portförskott, så hon kan ju inte hämta ut den utan att betala den så det känns ju tryggt ändå. vore skönt med extra pengar eftersom jag snart ska punga ut några tusen för hundburen åxå.. pjuh! så jag har packat sadeln i en kartong och ska skicka den på tisdag.
sedan knallade jag och hundarna ner till statoil, ska ansöka om sånt statoilkort, så man får räkning på det man tankat. fick bara ett papper i handen typ. så ja ska fylla i det och skicka in.
nu vill jag bara att markus ska komma hem så vi kan laga mat och äta chips och dip framför tvn. så ska en sann söndag åtnjutas :D

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: