onsdagen

     Publicerat: 2009-08-12 Kl: 17:36:33 | I kategori: Övrigt | 1 kommentarer

goddagens. haft en bra dag? min dag har varit rätt lugn. var lungt nu på eftermiddagen så jag gick 20min tidigare. med tanke på alla halva luncher och övertid senaste tiden så kan man gott få gå lite tidigare när det är lungt tycker jag. jag jobbar hellre extra när det "kör i hop sej" som att ta kortare lunch eller jobba över, och går hem lite tidigare någon dag det är väldigt lungt. nåväl. har hela dagen bara tänkt på lilla kajsa. önskar att allt är ett missförstånd, att hon inte alls blivit ihjälbiten. men så är det väl tyvärr inte. kan verkligen inte förstå att det har hänt :'(
blir sådär läskigt medveten om hur sköra dom små liven är. livrädd att något sådant ska hända polly eller bamse. fy fan.

imorgon är det PU samtal för min del på jobbet. sådant jobbigt möte med chefen, eller i vårt fall, cheferna. prata om mej, och om mitt arbete, vad jag tycker om dom som chefer och om arbetsklimatet åså. vi har fått en liten lista med frågor. skitsvårt! men ska göra så gott jag kan att svara på frågorna. jag trivs ju väldigt bra på jobbet, men något ska jag säkert kunna klämma fram. har ju en del ideer om förbättringar. därimot är jag rädd för att dom ska ösa över massa klagomål på mej. vet att dom säkert kommer komma med lite negativ kritik, det hade dom gjort till både mari och annika. det enda jag känner då är lite så att "jaha har ni tyckt det länge, och så har ni inte sagt något?" ungefär. men jag tycker jag jobbar på bra, och är duktig. det tycker jag faktiskt. mitt stora problem är väl att jag har tummen mitt i handen när det kommer till röntgen. jag avskyr det, och jag är dålig på det! ok bukbilder, thorax, en och annan tass, nån svans.. men när det kommer till röntgen av leder asså. jag är helt nollställd. jag tror helt enkelt att det bara är så att jag s-u-g-e-r på det och har noll naturbegåvning i ämnet. får väl se om dom kommer ta upp det :P hoppas dom är nöjda iaf.

nu ska jag slappa lite. sedan kommer markus å vi ska laga lite mat och så. sedan blir det väl en omgång boll-lekande i trädgården. polly och bamse vet att jag tagit med en ny boll från jobbet. jag har inte ens visat den! men dom vet. och båda sitter och stirrar på mej. men det får vänta!



Postat av: Frida & Riley

Du har smarta hundar helt enkelt. Jag tror dom är tankeläsare ;)

2009-08-12 @ 20:08:47
URL: http://honungsbulle.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: