hej då 474:an

     Publicerat: 2009-04-30 Kl: 20:24:24 | I kategori: Övrigt | 0 kommentarer

äntligen är denna veckan till ända. eller iaf jobbveckan. ledighet i tre dagar sitter verkligen fint! jag är helt slut i huvudet, och kroppen. har tillochmed ont i benen och fötterna, och när hade jag det sist lixåm... eftersom vi bara varit två sköterskor denna veckan så har det varit tufft, så det känns i kroppen.
idag var iaf sista dagen jag åkte buss till jobbet! sikken känsla. jag kommer inte sakna det en sekund! när jag åkte hem idag var bussen fullsmockad med ungdomar och sprit. kom på när jag satt där att "hm ja just det det är valborg ja..." hehe, så mycket hänger jag med alltså. min valborg, består av, tillskillnad fårn alla festprissar, att tvätta och städa! kul va?. men vi åker ju till borås imorgon rätt tidigt, och jag vägrar lämna lägenheten ostädad, för tycker det är så skönt att komma hem till rent hus! dessutom var tvättkorgen full, så om ja inte vill åka naken till borås så måste jag helt enkelt tvätta. så därav innehållet på min valborg. dock är jag så hemskt trött, så det gör inget. hade vart trevligt att hitta på något men jag vill bara sova.. så rolig är jag. vill du bli min vän? hehehe...
funderar dock på at festa till det lite med en påse godis eller något. latjo!
egentligen hade jag velat skriva ett långt och fiffigt blogginlägg, men det blev bara blajj, ett tråkigt inlägg av en tråkig och trött sofia helt enkelt :)



hej då 474:an! nu blirre biiiiiiil!

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: