Tandläkar'n

     Publicerat: 2011-09-19 Kl: 21:08:30 | I kategori: Sofia-stuff | 0 kommentarer




Jag förstår att det är många där ute som verkligen undrar hur mitt tandläkarbesök gick. Förlåt att jag hållt er på halster hela eftermiddagen. Me bad. MEN, nu ska ni få veta det ni undrar så över, så alla kan sova gott i natt.

Det gick bra! Riktigt bra. Det som fick mej att masa mej dit överhuvudtaget för första gången på nio *host* år var att jag för en tid sedan tappat en lagning på en av mina kindtänder. Har haft sjukt ont i den tandfickan tillochfrån. Så att det var ett stort hål där, blev jag ju inte förvånad över. Men resten av garnityren då? Ett enda hål! HAHA! På nio år har jag alltså (frtm den trasiga tanden) samlat på mej ett ynka hål! Och sikken beröm jag fick för mina tänder dessutom hahaha. Min intensivbehandling med tandtråd och flour har gjort susen.

Så om två veckor ska jag tillbaka och laga den trasiga tanden och det andra hålet. Eller vi ska prova att laga den trasiga tanden iallafall. Om det krävs rotfyllning så kommer jag låta dom dra ut den istället.

Så var det med det! :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: