Mastodontvurpan med grillen!

     Publicerat: 2011-06-30 Kl: 14:36:00 | I kategori: Vardagsprat | 1 kommentarer



Idag har vi haft en härlig dag i solen! Vi har läst böcker, pekat och tittat där och tittat där och förundrats över bilderna i böckerna. Kerstin har avnjutit sin lunch utomhus, som bestod ångkokt broccoli som fräst lite i smör med fiskpinnar, samt favoriten pasta.

Kerstin har åxå idag avhandlat sitt livs hittils värsta vurpa. Hon trillar ju inget längre å slår sej mycket sällan, men idag stod och och pillade på grillen (lugn! såklart inte under användning!) Hon brukar stå där och trumma å pilla. Men idag lyckades hon välta den, PANG sa det och hon flög baklänges rakt ner i stenplattorna med grillen över sej. Å där låg hon pladask på rygg klämd under en grill och hela ansiktet fullt av gammal aska. Stackarn! En hemsk, men lite dråplig syn. Allt gickbra och vi gick in sedan och tvättade av all aska och tröstade lite. Älskade snurr <3

Nu har Kerstin sovit sedan 1,5 timme tillbaka, och när hon vaknar sen ska vi åka och handla lite. Ja det var väl ungefär vår dag :)
Postat av: Emma

Vilken tur att det gick bra ändå!

2011-06-30 @ 16:58:28
URL: http://hemmahosknyttet.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: