knäppgöken

     Publicerat: 2011-07-15 Kl: 10:09:51 | I kategori: Bamse & Polly | 1 kommentarer


Polly är en ganska säregen hund i många avseenden men i top på hennes "konstiga saker att ha för sej-lista" ligger nog ändå detta med att sätta sej under sängbordet när det är en fluga i lägenheten.


Först så kan hon jaga den och vara uppe i varv, men sedan, plötsligt travar hon in i sovrummet och sätter sej under sängbordet, och där sitter hon sen. Är vi hemma i Borås är det samma sak, hon hoppar och jagar den, men så plötsligt, kutar hon upp på övervåningen, in i mitt rum åså sätter hon sej under sängen där. Är inte detta ett underligt beteende?

Till saken hör att detta är något hon även gör när hon mår dåligt på något vis. Tex om hon har ont i magen och behöver gå ut, då hoppar hon ner från sängen och sätter sej under sängbordet. Även under tider då Pollys gastrit (magkatarr) varit som värst och hon mått väldigt illa, sätter hon sej där under. Bamse i samma sitts, om han behöver ut, går han till altandörrn och gnäller lixåm, helt logiskt.

Så förmodligen känner hon något typ av obehag över flugan när hon sätter sej där. Men det är ändå konstig för först tycker hon ju flugan är skitrolig och jagar och hoppar... haha...

Polly <3

Postat av: Therese

Hon kanske får dåligt samvete över att hon jagat den? sötpolly

2011-07-15 @ 13:53:22
URL: http://majfluga.blogg.se/

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: