Kan själv!

     Publicerat: 2011-07-05 Kl: 09:54:47 | I kategori: Kerstin | 0 kommentarer



God morgon! Här har ni oss. Ätandes frukost, eller ja "ätandes". Kerstin vill inte längre bli matad utan vill bara äta själv, vilket går bra med lunch och middag men desto sämre när det kommer till yougurt och gröt, av förklarliga skäl.

Att äta med sked är ännu inte en finess som K bemannar. Hon vet ju hur man gör, att den ska till munnen, det klarade hon redan vid 5mån ålder, men det är ju bara det att vägen från tallrik till mun är väldigt lång i en bebis värld och ojoj så mycket man hinner på den 15cm långa vägen! Såsom slunga en yougurtklutt till tv-bänken, en i håret, smeta in händerna och sedan om man har tur finns det lite kvar som kommer i munnen. Fasen vad jag önskar att hon tog flaska med välling för då kunde hon ansvarat för sin egen kvällsmat åxå, och fått smörgås till frulle, vilket hon iofs får nu åxå, men även med lite yougurt till. men men, this is it... Hon lär sej väl så småningom :)

Det är kul med kommentarer så lämna gärna ett avtryck =)

MEN, läs gärna inlägget innan du kommenterar.

OM DU BARA HAR TÄNKT GÖRA REKLAM FÖR DIN BLOGG/TÄVLING WHATEVER SÅ KVISTA IVÄG NÅNANNANSTANS! TACK! (din kommentar kommer ändå bara raderas och inte klickar jag mej till din blogg heller!)


Vem är du?:
Kom ihåg mig?

Mail: (publiceras ej)

Din bloggadress, så jag kan hälsa på hos dej =) :

Kommentar: